Plantur 39 hiuspohjaa ravitseva kapseli 60 KPL

Hiuspohjaa ravitseva kapseli.
Pakkauskoko:
60 KPL
Markkinoija:
Dr. Wolff Finland Oy
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
33,15 €
Vitamiineja ja hivenaineita sisältävä ravintolisä.

Tasapainoinen koostumus sisältää:
• biotiinia • seleeniä • sinkkiä • vitamiineja

Ravintolisä, joka tukee hiusten hyvinvointia sisältäpäin. Kapseleiden sisältämät biotiini, seleeni ja sinkki edistävät hiusten pysymistä normaaleina. Lisäksi biotiini ja sinkki edistävät ihon pysymistä normaalina. Terve iho on vahvan hiustenkasvun edellytys.

Voit käyttää Plantur 39 hiusjuuria ravitsevia kapseleita aina kun haluat tukea hiustesi hyvinvointia ja kasvua. Saadaksesi parhaan mahdollisen lopputuloksen käytä kapseleita vähintään 2–3 kuukauden ajan kerrallaan. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
1 kapseli 2 kertaa vuorokaudessa (aamulla ja illalla) aterian yhteydessä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Suojattava lämmöltä. Laktoositon ja gluteeniton. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
60 kapselia.
soijaöljy, soijaöljy (osittain kovetettu), gelatiini, kalsium-L-askorbaatti, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), luontainen tomaattiuute, stabilointiaine (mehiläisvaha), L-askorbiinihappo, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti,nikotiiniamidi, sinkkisulfaatti, kalsium-D-pantotenaatti, beeta-karoteeni, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinimononitraatti, riboflaviini, pteroyylimonoglutamiinihappo, D-biotiini, natriumselenaatti, syanokobalamiini, emulgointiaine (soijalesitiini), kosteudensäilyttäjä (sorbitoli), väriaineet (rautaoksidi, rautahydroksidi), briljanttisininen FCF.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.
C-VITAMIINI: L-ASKORBIINIHAPPO
E-VITAMIINI: DL-ALFA-TOKOFERYYLIASETAATTI
B3-VITAMIINI: NIKOTIINIAMIDI
SINKKI: SINKKISULFAATTI
B5-VITAMIINI: KALSIUM-D-PANTOTENAATTI
KAROTENOIDIT: BEETAKAROTEENI
B6-VITAMIINI: PYRIDOKSIINIHYDROKLORIDI
B1-VITAMIINI: TIAMIINIMONONITRAATTI
B2-VITAMIINI: RIBOFLAVIINI
FOOLIHAPPO: PTEROYYLIMONOGLUTAMIINIHAPPO
BIOTIINI: D-BIOTIINI
SELEENI: NATRIUMSELENAATTI
B12-VITAMIINI: SYANOKOBALAMIINI
Huoneenlämpö (+15C - +25C)