BEVITAMED TÄISHAMPOO 100 ml

Kaksivaikutteinen 2-in-1-täishampoo tappaa täit ja saivareet sekä ehkäisee uudet täitartunnat. Sopii 1-vuotiaasta alkaen. Ei sisällä hyönteisten torjunta-aineita. Silikoniton. Pakkaus sisältää metallisen täikamman.
Pakkauskoko:
100 ml
Markkinoija:
Orion Oyj
Tuotetta varastossa
19,50 €
195,00 € / 0.1000
Nitistä täit ja ehkäise uudet tartunnat. Kaksivaikutteinen 2-in-1-täishampoo, joka tappaa täit ja saivareet sekä ehkäisee uudet tartunnat. Bevitamed Täishampoo on helppokäyttöinen ja nopeavaikutteinen: tehoaa 15 minuutissa. Ei sisällä torjunta-aineita, eikä tuotteelle kehity vastustuskykyä.
Voidaan käyttää täitartuntojen ennaltaehkäisyyn säännöllisesti, ehkäisevä vaikutus kestää 3 vrk. Ennaltaehkäisevä vaikutus toteutuu, kun hiukset pestään Bevitamed täishampoolla kahdesti viikossa täiden esiintymisen aikana.
Ole varovainen hoitaessasi itseäsi: Kallista päätä taaksepäin, ettei shampoota valu silmiin.

VAIHE 1: Levitä shampoo kuiviin hiuksiin

Kiedo hartioille ja kaulalle pyyhe, jotta valmistetta ei tipu iholle eikä vaatteille. Levitä Bevitamed Täishampoo helppokäyttöisellä asettimella suoraan päänahkaan ja hiuksiin koko kuivien hiusten pituudelta. Huolehdi, ettei valmistetta mene suuhun/keuhkoihin tai silmiin (esimerkiksi peittämällä suun/silmät pesulapulla). Varmista, että shampoota leviää kaikkialle hiuksiin ja kiinnitä erityistä huomiota korvantauksiin ja niskan hiusrajaan. Jätä shampoo hiuksiin 10–15 minuutiksi samalla kun kampaat hiuksia (katso Vaihe 2). Älä peitä hiuksia.

VAIHE 2: Kampaa hiukset heti Bevitamed Täishampoon levittämisen jälkeen

Onnistuneen hoidon varmistamiseksi hiukset kannattaa kammata huolellisesti tiheällä Bevitamed Täikammalla.

Kampaa ensin hiukset tavallisella kammalla päästäksesi eroon mahdollisista takuista hiuksissa.
Jaa hiukset 4 alueeseen tekemällä jakaus ensin otsasta niskaan ja sitten korvasta korvaan.
Seuraavaksi, kampaa hiukset jokaiselta alueelta tiheällä Bevitamed Täikammalla. Aloita kunkin hiussuortuvan kampaaminen mahdollisimman läheltä päänahkaa. Kampaa aina pään päältä alaspäin.
Puhdista täikampa tasaisin väliajoin vanulapulla irrottaaksesi löytämäsi täit ja saivareet. Siirrä syrjään hiussuortuvat, joissa ei ole täitä/saivareita.

VAIHE 3: Pese hiukset 10–15 minuutin kuluttua (mukaan luettuna kampaamiseen käytetty aika)

Lisää ensin hiukan vettä hoidettuihin hiuksiin ja vaahdota shampoo. Huuhdo vaahto huolellisesti pois runsaalla vedellä. Haalean veden käyttö helpottaa huuhtomista. Varmista, ettei shampoota pääse silmiin. Hiuksia ei tarvitse pestä uudelleen tavallisella shampoolla. 

Kuivaa hiukset hyvin pyyhkeellä. Älä käytä hiustenkuivaajaa. Huolehdi, että hiukset ovat aivan kuivat ennen nukkumaan menoa, jos shampoota käytetään illalla. Tutki hiukset päivittäin 7 päivän ajan. Toista hoito, jos päässä on edelleen täitä. Useimmissa tapauksissa yksi hoitokerta riittää.

null

Hydrogenoitu didekeeni, vaahtoa muodostavat aineet (MIPA Laureth Sulphate, Laureth-4, Cocamide DEA), LPF® (seesamiöljy, akrylaattikopolymeeri), hajuste.

Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.
Varoitukset

VARO SHAMPOON JOUTUMISTA SILMIIN. Valmisteen sisältämät saippuat ärsyttävät voimakkaasti silmiä. Jos valmistetta joutuu silmiin, huuhtele heti huolellisesti vedellä ja ota yhteys lääkäriin.
SYTTYMISVAARA. Pidä hoidettu tukka poissa tulen, liekkien tai kuumien esineiden (esim. kynttilät, takka, hiustenkuivaaja, uuni) lähettyviltä. Älä koskaan tupakoi käyttäessäsi shampoota tai hoitaessasi sillä jotakin toista henkilöä.
Älä käytä valmistetta, jos olet yliherkkä jollekin sen ainesosalle. Jos ilmenee ihottumaa, ärsytys tai allergiaoireita, lopeta hoito ja pese hiukset tavallisella shampoolla. Älä käytä valmistetta, jos päänahka on hyvin ärtynyt tai siinä on ihovaurioita.
Jos täitä on paljon (> 25 täitä/pää), hoito tulee uusia useitakin kertoja.
Jos valmistetta niellään tai hengitetään vahingossa, ota yhteys lääkäriin tai Myrkytystietokeskukseen.
Varmista, että peset shampoon huolellisesti pois hiuksista.
Jätä shampoo aina hiuksiin 10–15 minuutiksi, mutta ei pidemmäksi aikaa.
Älä käytä valmistetta okkluusiohoitona esim. älä peitä hiuksia suihkumyssyllä tai alumiinifoliolla.
Kiedo pyyhe hartioille, jotta valmistetta ei pääse tippumaan iholle (kaulalle, hartioille tai rintakehälle). Jos valmistetta pääsee iholle, pese se pois saippualla.
Huolehdi että hiukset ovat aivan kuivat ennen nukkumaan menoa, jos shampoota käytetään illalla.

Vain ulkoiseen käyttöön. Ei lasten ulottuville eikä näkyville.

Vasta-aiheet

Valmisteen käytöstä raskauden tai imetyksen aikana ei ole tietoja. Jos saat täitartunnan raskauden tai imetyksen aikana, ota yhteys lääkäriin. Valmiste sopii vain päätäiden häätöön (ei satiaisten eikä vaatetäiden häätöön).

Ei alle 12 kuukauden ikäisille lapsille.
Ei suositella raskauden ja imetyksen aikana. Valmisteen käytöstä raskauden tai imetyksen aikana ei ole tietoja. Jos saat täitartunnan raskauden tai imetyksen aikana, ota yhteys lääkäriin.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)