SiderAL FORTE 30mg (1 × 20kaps)

Uutuus
25,42 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 1–3 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 20kaps
Tuotenumero (Muu) 9287858

Markkinoija

Sabora Pharma Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

SiderAL® FORTE on uuden sukupolven rautalisä, joka sisältää sukrosomiaalista rautaa (Sucrosomial®Iron) ja C-vitamiinia. Sukrosomiaalisessa raudassa itse rautamolekyyli on suojattu kahdella eri kerroksella. Fosfolipidikaksoiskalvo sekä sukresteri (rasvahappojen sakkaroosiesterit) takaavat raudan korkean imeytyvyyden koko ohutsuolen matkalta sekä erinomaisen maha-suolikanavan sietokyvyn. Suun kautta nautittava ja tehokas sukrosomiaalinen rauta sopii myös niille, jotka eivät siedä tavanomaisia rautavalmisteita.

Ravintolisä.

Annostelu:

ANNOSTUS: 1 kapseli päivässä, tai lääkärin ohjeistuksen mukaan, milloin tahansa
vuorokauden aikana.

Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota
eikä terveitä elämäntapoja.

Sisältö:

VAIKUTTAVAT AINEET

Sukrosomiaalinen rauta 30 mg

C-vitamiini 70 mg

Ainesosaluettelo:

AINESOSAT

Sideral® r.m.-Sucrosomial®Iron (rautapyrofosfaatti, esigelatinoitu riisitärkkelys, rasvahappojen sakkaroosiesterit, auringonkukkalesitiini glukoosisiirappikantaja-aineella, maitoproteiinit, trikalsiumfosfaatti), gelatiini, täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, C-vitamiini (L- askorbiinihappo); paakkuuntumisenestoaineet: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kasvimagnesiumstearaatti, piidioksidi, väriaine: punainen rautaoksidi, titaanidioksidi. Gluteeniton.

Säilytys:

Säilytys huoneenlämmössä (alle 30 C); vältä lämmönlähteitä, suoraa auringonvaloa ja kosketusta veteen. Tuote säilyy päiväyksen loppuun avaamattomana ja oikein säilytettynä. Pidettävä poissa lasten ulottuvilta.

Koko:

PAKKAUS: 20 kapselia. Kapseli voidaan avata, jos on nielemisongelmia tai halutaan välttää gelatiini. Jauhe voidaan nauttia sopivan ruoan, esimerkiksi jogurtin, kanssa.

Muut tiedot:

 

Sisältää maitoproteiinia.