BEFOLI PORE APPELSIINI PORETABLETTI (20 kpl)

8,08 €
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 3–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 20 kpl
Tuotenumero (Muu) 9103235

Markkinoija

Vitabalans Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Multi B +C–vitamiini-hivenainevalmiste jokaiseen päivään. BEFOLI®-pore on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön turvaamaan välttämättömien vesiliukoisten B- ja C-vitamiinien sekä tärkeimpien kivennäis- ja hivenaineiden saantia. BEFOLI-poretabletti sisältää 8 B-vitamiinia, C-vitamiinia sekä kalsiumia, magnesiumia, sinkkiä ja kromia, joilla on monia terveysvaikutuksia. Ei sisällä sokeria, laktoosia, gluteenia, aspartaamia. Makeutettu mannitolilla ja syklamaatilla, appelsiinin makuinen.

Käyttötarkoitus:

B-vitamiinit ovat välttämättömiä terveydelle, psyykkiselle hyvinvoinnille ja jaksamiselle. Niitä tarvitaan elimistössä edistämään normaalia aineenvaihduntaa (B1, B2, B3, B5, B6, B12 ja biotiini), jossa muodostuu elimistön tarvitsemaa energiaa ja elintärkeitä yhdisteitä. B12-vitamiini ja folaatti edistävät veren ja punasolujen muodostusta.  Osa B-vitamiineista (B1, B2, B3, B5, B6, B12) edistää hermoston normaalia toimintaa ja osa edistää myös normaaleja psykologisia toimintoja (B1, B6, B3, B12). B3 (niasiini) ja biotiini edesauttavat lisäksi ihon pysymistä normaalina. B-vitamiinit (B2, B3, B6, B5, B12, folaatti) auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

C-vitamiini on elimistössä antioksidantti, mikä edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä. Vitamiini edesauttaa kollageenin (tukikudoksen) muodostumista verisuonten, luuston, ruston, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten.

Annostelu:

1 poretabletti päivässä. Tabletin annetaan liueta lasilliseen vettä, joka nautitaan.

Ainesosaluettelo:

1 poretabletti sisältää:

 • B1-vitamiinia 18 mg
 • B2-vitamiinia 18 mg
 • Niasiinia 18 mg
 • Pantoteenihappoa  18 mg
 • B6-vitamiinia 13 mg
 • B12-vitamiinia 5 µg
 • Foolihappoa 330 µg
 • Biotiinia 150 µg
 • C-vitamiinia 500 mg
 • Kalsiumia 100 mg
 • Magnesiumia 100 mg
 • Sinkkiä 7,5 mg
 • Kromia 25  µg

Happamuudensäätöaine (sitruunahappo (E 330), trinatriumsitraatti (E 331), natriumkarbonaatti (E 500), L-askorbiinihappo, kalsiumkarbonaatti, makeutusaineet: mannitoli (E 421), natriumsyklamaatti (E 952), sakariininatrium (E 954), magnesiumoksidi, magnesiumsulfaatti, täyteaine: riisitärkkelys, maltodekstriini, appelsiiniaromi, väriaine: punajuuriväri (E 162), tiamiinimononitraatti, natriumriboflaviini-5-fosfaatti, pyridoksiinihydrokloridi, syanokobalamiini, kalsium-D-pantotenaatti, sinkkisulfaatti, nikotiiniamidi, pteroyylimonoglutamiinihappo, d-biotiini, kromi-(III)-kloridi.

Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ohjeenmukaista annosta ei tule ylittää.

Muut tiedot:

C-vitamiinia kannattaa nauttia, jos altistuu stressille, rasitukselle tai tupakoi, sillä C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumista sekä edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Liikuntaa ja urheilijoille C-vitamiinista on hyötyä, koska C-vitamiini edesauttaa immuunijärjestelmän normaalia toimintaa raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen.

Vastustuskykyyn vaikuttaa C-vitamin lisäksi sinkki, joka myös C-vitamiinin tavoin edistää immuunijärjestelmän (puolustusjärjestelmä bakteereita ja viruksia vastaan) normaalia toimintaa. Kromi edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina.