Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 3.7.2018 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Kuopion VIII Petosen apteekki (Y-tunnus 1761839-2) tai sen tiloissa toimiva Apeka Oy (Y-tunnus 1792035-6). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan apteekin verkkopalvelusta Internetin välityksellä osoitteesta http://apteekkinettikauppa.fi Kaikista tilauksista lähetetään sähköpostitse tilausvahvistus, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet ja toimituskulut, sekä tilauksen hinta. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Ennen itsehoitolääkkeitä sisältävän tilauksen tilausvahvistuksen lähettämistä apteekki on puhelimitse yhteydessä asiakkaaseen, ellei tämä ole sitä erikseen tilauksen yhteydessä kieltänyt. Puhelimitse annettavan lääkeneuvonnan yhteydessä apteekki opastaa lääkkeiden oikeasta ja turvallisesta käytöstä. Välttämättömissä tilanteissa apteekki on yhteydessä asiakkaaseen lääkkeiden oikean ja turvallisen käytön varmistamiseksi. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä sillä hetkellä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Tilauksista lähetetään sähköpostitse tilausvahvistus, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet ja toimituskulut, sekä tilauksen hinta.

Maksutavat

Verkkopalvelun maksuissa käytetään Checkout-maksunvälityspalvelua. Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa maksaa verkko-ostokset. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (Y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu. Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksunvälittäjän järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Käsittelemme tilauksen välittömästi apteekin aukioloaikaan, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla.

Toimitusaika

Käsittelemme tilauksen välittömästi apteekin aukioloaikaan, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Postitamme tilatut tuotteet mahdollisimman nopeasti. Toimitusajat vaihtelevat tuotteen saatavuuden ja valitun toimitustavan mukaan. Varastossa oleville tuotteille toimitusaika-arvio on 1-3 arkipäivää. Muille tuotteille toimitusaika-arvio on 3-5 arkipäivää. Apteekki on yhteydessä asiakkaaseen, mikäli toimitus viivästyy ja toimitusaika on arvioitua pidempi (esimerkiksi tuotteiden saatavuusongelmat).

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimituskulut vaihtelevat valitun toimitustavan mukaisesti. Ilman toimituskuluja toimitamme tilaukset, joiden lääkkeettömien tuotteiden yhteissumma ylittää 50€. Valittavat toimitustavat ovat: nouto Petosen apteekista, nouto asiakkaan valitsemasta Postista tai nouto asiakkaan valitsemasta Postin pakettiautomaatista. Emme toimita tuotteita Suomen ulkopuolelle. Posti säilyttää toimitettuja lähetyksiä toimituspisteessä 7 vuorokautta. Toimitamme noutamattomat lähetykset asiakkaalle yhden (1) kerran uudelleen veloituksetta. Olemme aina yhteydessä asiakkaaseen ennen uudelleentoimitusta. Noutamatta jätetty lähetys ei ole asiakaspalautus.

Vaihto- ja palautusehdot

Apteekin verkkopalvelusta tilatuilla tuotteilla, lääkkeitä lukuun ottamatta, on kuluttajansuojalain (38/1978) mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Virhetoimitukset ja takuupalautukset voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena. Asiakas vastaa aiheettomasta asiakaspalautuksesta aiheutuneista postituskuluista. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamattomassa alkuperäispakkauksessa ja sen tulee olla myyntikuntoinen, käyttämätön ja muuttumaton. Lääkkeillä ei ole palautusoikeutta muulloin kuin tuotevirhetapauksissa, sillä nämä tuotteet eivät ole palautettavissa myyntiin (Kuluttajansuojalaki 38/1978 6. luvun 16 § 4. kohta). Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti. Tuotteiden mukana tulee olla kopio tilausvahvistuksesta tai lähetysluettelosta, pankkiyhteystiedot sekä selvitys palautuksen syystä. Asiakaspalautustilanteissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse osoitteeseen verkkokauppa@petosenapteekki.fi tai postitse osoitteeseen Petosen apteekki, Jalkasenkatu 5, 70820 Kuopio.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kuljetuksen aikana kadonnut, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, altistunut kuljetuslämpötila-poikkeamille tai on muuta syytä epäillä valmisteen olevan virheellinen, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen verkkokauppa@petosenapteekki.fi tai postitse osoitteeseen Petosen apteekki, Jalkasenkatu 5, 70820 Kuopio. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Apteekki käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Lisätietoja asiakastietojen käsittelystä saat tietosuojaselosteestamme (https://www.apteekkinettikauppa.fi/rekisteriseloste/)