BIO-MELATONINE COMPLEX 120 IMESKELYTABL

Bio-Melatonine® – Melatoniini ja niasiini    

  • Bio-Melatonine™ Complex on ravintolisä, joka sisältää melatoniinia ja niasiinia, melatoniinin esiastetta, joka edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Lisäksi niasiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
  • Bio-Melatonine™ Complex on imeskelytabletti.
  • Valmistettu farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti
Pakkauskoko:
120 IMESKELYTABL
Markkinoija:
Oy Pharma Nord Ab
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
20,30 €
725,00 € / kg

Melatoniini auttaa lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia (jetlag) kun annostus on vähintään 0,5 mg (2 tablettia) nukkumaan mennessä. Niasiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Sisältää makeutusaineena ksylitolia.

2 imeskelytablettia nukkumaan mennessä. Edullinen vaikutus lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia saavutetaan ottamalla vähintään 0,5 mg:n annos (2 tablettia) melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana iltana matkakohteeseen saapumisen jälkeen.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Suositeltu vuorokausiannos 1-2 tablettia sisältää:
Niasiinia (B3-vitamiini) 10-20 mg NE, melatoniinia 0,3-0,6 mg

Makeutusaine (ksylitoli), tomaattiuute, aromivahvenne (E640), B3-vitamiini (nikotiinihappo), maltodekstriini, kiinteyttämisaine (E1201), paakkuuntumisenestoaine (E470b), vadelma-aromi, melatoniini.

Liiallisella ksylitolin käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta. Säilytä tuote pienten lasten ulottumattomissa.

120 tabl. paino 28 g

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:BIO-MELATONINE COMPLEX 120 IMESKELYTABL
Arvostelusi